23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μακρύς απολογισμός Χρυσοχοΐδη κατά την παράδοση του υπουργείου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μειώθηκε η εγκληματικότητα, το παρεμπόριο, ανέπνευσαν τα Εξάρχεια», είπε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, κατά την διάρκεια της παράδοσης των «ηνίων» του υπουργείου στον Τάκη Θεοωδορικάκο. 

Ο πρώην υπουργός προχώρησε σε μακρύ απολογισμό της θητείας του. «Από την πρώτη ημέρα διαχειριζόμαστε το πρωτόγνωρο και το έκτακτο. Η ικανότητα διακυβέρνησης γίνεται κάθε ημέρα ικανότητα διαχείρισης κρίσεων. Οι κρίσεις ορίζουν την ασφάλεια και η έννοια της ασφάλειας μετασχηματίζεται», τόνισε. 

«Η Αστυνομία φυλάει τον Έβρο και τα χερσαία σύνορα», ανέφερε, σημειώνοντας ότι κλήθηκε να «ελέγχει ακόμα και την αναπνοή των πολιτών», αναφερόμενος στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού , κάτι για το οποίο δεν ήταν εκπαιδευμένη, όπως επεσήμενα.«Τα κατάφερε, πρόσθεσε, γιατί το έκανε με αυταπάρνηση.  «Τώρα, είπε η αστυνομία συνεχίζει να δουλεύει με τους εμβολιασμούς».

«Μεμονωμένα γεγονότα σόκαραν με τη δύναμη της εικόνας», υπογράμμισε ,επισημαίνοντας ότι «η πολιτική εκμετάλλευση ήταν ασύμμετρα ανεύθυνη».

«Αποχαιρετώ το υπουργείο, αλλά όχι τον δημόσιο βίο», ανέφερε τέλος ο πρώην υπουργός.

«Δεν είστε ανήμποροι, δουλέψτε για να γίνουν ευκαιρίες για εσάς», κατέληξε, απευθυνόμενος στους νέους. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό