21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μακελειό στη Μόσχα: Σιδεροδέσμιοι 4 ύποπτοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Προφυλακιστέοι για δύο μήνες από δικαστήριο της Μόσχας κρίθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για το μακελειό της Παρασκευής με τους 137 νεκρούς στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall, στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας.

Το δικαστήριο έκρινε τους φερόμενους ως δράστες προφυλακιστέους έως τις 22 Μαΐου, εν αναμονή της δίκης τους, η έναρξη της οποίας δεν έχει ακόμη οριστεί. Ως εκ τούτου, η προφυλάκισή τους ενδέχεται να παραταθεί. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι για «τρομοκρατία» αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Συνολικά, οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν 11 συλλήψεις υπόπτων σε σχέση με την επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων φερόμενων ως δραστών.

Οι τέσσερις ύποπτοι στο δικαστήριο

Νέες φωτογραφίες και από την σύλληψη και την ανάκριση υπόπτων για την τρομοκρατική επίθεση και την σφαγή αθώων πολιτών στο Crocus City Hall στην Μόσχα δημοσίευσαν σήμερα τα ρωσικά ΜΜΕ.

ύποπτοι της επίθεσης στο Crocus City Hall στη Μόσχα / ΑΠΕ

Οι δύο πρώτοι ύποπτοι της επίθεσης στο Crocus City Hall στη Μόσχα την Παρασκευή, κατά την οποία σκοτώθηκαν 137 άνθρωποι σε τρομοκρατική ενέργεια, οδηγήθηκαν το βράδυ της Κυριακής ενώπιον δικαστηρίου της ρωσικής πρωτεύουσας, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει για την προφυλάκισή τους.

Εικόνα των υπόπτων για το μακελειό στη Μόσχα (φωτο/EPA/RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITTEE PRESS OFFICE)

Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, οι δύο ύποπτοι κατηγορούνται για «τρομοκρατία» και αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Συνολικά, οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις δράστες, σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό