23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαγνητική για Άμραμπατ και Λύρατζη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και να βρίσκει συνεχώς δίχτυα με μεγάλη ευκολία. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική της super league και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2, φτάνοντας έτσι σε τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες ήταν ο Ζουκάνοβιτς, ο οποίος έστειλε δύο φορές την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δεν λείψανε οι τραυματισμοί, μιας και στο 50′ ο Λευτέρης Λύρατζης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ενοχλήσεων.

Το ίδιο έγινε και με τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος αποχώρησε στο 66′ με τον Πάμπλο Φερνάντες να είναι αυτός που πήρε τη θέση του. Ο Μαροκινός χαφ θα πάει αύριο (Δευτέρα 05/02) για μαγνητική, προκειμένου να εξεταστεί αν θα πρέπει να απουσιάσει για κάποιο διάστημα από την αγωνιστική δράση.

Από την άλλη, ο Έλληνας μπακ του Αστέρα, πήγε άμεσα για μαγνητικές εξετάσεις, προκειμένου να γίνει γνωστό το πρόβλημα που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Λύρατζη με τους Αρκάδες, μιας και είχε πάρει μεταγραφή πριν από λίγες μέρες από τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να έχει ρόλο βασικού στο σύνολο του Ράσταβατς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό