17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μαγεύει» ο ευρωπαίος ΠΑΟΚ – Πρώτη ελληνική ομάδα με τόσους βαθμούς σε όμιλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ έκανε… ονειρική πορεία στους ομίλους του Conference League. Ο «δικέφαλος του βορρά», από το πρώτο παιχνίδι του, έδειξε ότι έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκριση και τη διάκριση.

Μπορεί να υπήρχε στον όμιλό του η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να πάρει την πρωτιά και με ευκολία μάλιστα.

Από την πέμπτη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει με το διπλό (2-1) που πήρε στη Γερμανία, να φτάσει τους 13 βαθμούς και να «σφραγίσει» την πρώτη θέση. Μία θέση που του έδωσε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Conference League.

Το τελευταίο του ματς στη φάση των ομίλων, ήταν στην Τούμπα με αντίπαλο την Ελσίνκι. Μπορεί να μην υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους «ασπρόμαυρους» να φτιάξουν μία… γιορτή στη Θεσσαλονίκη και να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά με 4-2.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, αλλά αυτό δεν «τρόμαξε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι φρόντισαν να βάλουν τέσσερα σερί γκολ.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του αυτή, κατάφερε να γράψει ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Ο «δικέφαλος του βορρά», έγινε η πρώτη ομάδα από τη χώρα μας που καταφέρνει να μαζέψει 16 βαθμούς σε έναν όμιλο. Μοναδική απώλεια βαθμών ήταν με την Αμπερντίν, όπου ήρθε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα. 

Συνολικά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε 5 νίκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό