16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μία ανάσα από Γιόνσον η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Η αντίστροφη μέτρηση για να έχουμε οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Γενς Γιόνσον στην ΑΕΚ ξεκίνησε και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένονται θετικές…

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Η υπόθεση ούτε χθες έκλεισε οριστικά, όμως αυτό δε σημαίνει ότι «στράβωσε». Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τον παίκτη να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ! Η Ένωση έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον Δανό αμυντικό χαφ και από οικονομικής και από χρονικής άποψης. Του έχει προσφέρει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Το γεγονός ότι ο Γιόνσον έχει στα χέρια του την καλύτερη πρόταση από την ΑΕΚ είναι κάτι που παραδέχονται και τα Μέσα στη Δανία.

Η Μίντιλαντ πράγματι μπήκε στο παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και έκανε μία εξαιρετική πρόταση στον Γιόνσον, όμως δεν δείχνει ικανή να τον δελεάσει ώστε να επιστέψει στη Δανία. Ούτε οι όποιες κρούσεις έχει δεχθεί από Ισπανία μεριά δείχνουν να τον «συγκινούν» ιδιαίτερα.

ΑΕΚ και Γιόνσον είναι πλέον πάρα πολύ κοντά, με τις δυο πλευρές να συζητούν αυτές τις ώρες τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνία. Αρα φαίνεται ότι αυτή η μεταγραφή θα κλείσει θετικά το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο deadline, όμως και οι δυο πλευρές είχαν αποφασίσει να τελειώσει η υπόθεση θετικά ή αρνητικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου ο Γιόνσον μένει και τυπικά ελεύθερος, με την ΑΕΚ ωστόσο να του πληρώνει και πριμ υπογραφής, δείχνοντας πόσο πολύ τον θέλει στο ρόστερ της.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό