18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μία αγωνιστική στον Αρναούτοβιτς, δεν παίζει με Ολλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς τον Μάρκο Αρναούτοβιτς θα παραταχθεί η Αυστρία στον αυριανό (17/06) αγώνα εναντίον της Ολλανδίας, καθώς ο έμπειρος επιθετικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής «για προσβολή άλλου ποδοσφαιριστή» στη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας με 3-1.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, ο Αρναούτοβιτς τιμωρήθηκε για «κακή συμπεριφορά» που επέδειξε, σύμφωνα με το άρθρο 15 του κανονισμού της.

Δεν διαπιστώθηκε ρατσιστική προσβολή, καθώς σε τέτοια περίπτωση ο Αρναούτοβιτς θα δεχόταν πολύ μεγαλύτερη ποινή (τουλάχιστον 10 αγώνες) σύμφωνα με τον ίδιο κανονισμό, επομένως θα αποχωρούσε άμεσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την Δευτέρα ο Σέρβος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη μέσω του Instagram από τους «φίλους του από τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία», αναφερόμενος σε εκατέρωθεν… φιλοφρονήσεις που ανταλλάχθηκαν πάνω στην έξαψη του αγώνα, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο των λέξεων του.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, στόχος του Αρναούτοβιτς ήταν ο αμυντικός της Λιντς Έζγκιαν Αλιόσκι, με αναφορά στην αλβανική καταγωγή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό