18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μάχες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα (10/4) τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα, μια διαδικασία που πλέον συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων, αφού ο πρωταθλητής έχει κριθεί, ουσιαστικώς, προ πολλού.

Στο χρονικά πρώτο παιχνίδι (15:00) ο Βόλος, που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ο οποίος δίνει μάχη για την παραμονή του και ψάχνει την πρώτη του νίκη από τότε που επικράτησε του σημερινού του αντίπαλου στο Αγρίνιο.

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν με δύο ισοπαλίες τα πλέι άουτ αλλά παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Παναιτωλικός είναι η τελευταία ομάδα που τον νίκησε.

Οι Αγρινιώτες πήραν την ισοπαλία στη Λάρισα, που τους κράτησε στη 13η θέση, και παίζουν πάλι στη Θεσσαλία, αλλά η εντός έδρας ήττα από τη Λαμία (0-3) τους κράτησε πίσω.

Μπορεί ο ΟΦΗ να πήρε «ανάσα» με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται για την ομάδα της Κρήτης.

Το παιχνίδι της Ριζούπολης που καλείται να παίξει σήμερα (17:15) βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει απόσταση οκτώ βαθμών από τη 13η θέση, άρα να ψάχνει ακόμη για βαθμούς. 

Από την άλλη, στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι άουτ σταμάτησε το σερί των δέκα ηττών, που έφερε τον ΟΦΗ στις θέσεις κινδύνου. Με ισοπαλία στο Βόλο και νίκη στο Ηράκλειο επί του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Κρήτες βρέθηκαν 12οι.

Στο Περιστέρι (19:30) η ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς είναι η ΑΕΛ, ωστόσο ο Ατρόμητος θέλει να σταματήσει το μεγάλο σερί χωρίς νίκη και να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να μην έχει χάσει ποτέ στην έδρα του από τους Θεσσαλούς.

Με ήττα στα Γιάννενα και ισοπαλία στην έδρα του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ατρόμητος χρειάζεται ακόμα βαθμούς για να εξασφαλιστεί βαθμολογικά.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της πήρε μεγάλη νίκη στη Ριζούπολη στο ξεκίνημα των πλέι άουτ, αλλά δεν κατάφερε να το επαναλάβει στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και παραμένει τελευταία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό