17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ράσφορντ, διέλυσε Rolls Royce αξίας 800.000 ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάρκος Ράσφορντ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπέρνλι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League, καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μπέρλνι. Ωστόσο, η βραδιά δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα καθώς επέστρεφε σπίτι του. Συγκεκριμένα, μόλις φύγει από το Κάρινγκτον, το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων», όπου οι παίκτες είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους για να ταξιδέψουν για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι.

Ο Ράσφορντ συγκρούστηκε σε διασταύρωση με άλλο όχημα, χωρίς κανείς από τους δύο οδηγούς να τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο, η Rolls Royce που οδηγούσε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οποία είναι αξίας 800.000 ευρώ υπέστη σημαντικές ζημιές, ενώ από το ατύχημα καταστράφηκε και ένας φωτεινός σηματοδότης.

Ο Ράσφορντ αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Είμαι καλά παιδιά, ευχαριστώ για τα μηνύματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό