20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μάγισσα-Παρθενόπη Μπουζούρη για σκηνή απαγχονισμού: «Είπα “πώς θα το κάνω αυτό;”-Το γύρισμα 10 ωρών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Παρθενόπη Μπουζούρη που υποδύθηκε την Πολυξένη στη σειρά «Η Μάγισσα», μίλησε στους φαν της για τη δύσκολη σκηνή απαγχονισμού που χρειάστηκε να γυρίσει για τις ανάγκες του ρόλου της. 

Η ηθοποιός η οποία απέδωσε μοναδικά τον ρόλο της και αποθεώθηκε αρκετές φορές από τους φαν της σειράς για την ερμηνεία της μέσω των social media, με βίντεο που ανέβασε στο instagram, εξήγησε πώς γυρίστηκε η δύσκολη σκηνή της με τον απαγχονισμό της Πολυξένης.

Η μάγισσα: Η αρχή του τέλους ξεκινά- Η οικογένεια των Λασκαραίων τινάζεται στον αέρα

Όπως παραδέχτηκε η Παρθενόπη Μπουζούρη, ήταν πραγματικά μοναδική η εμπειρία, παρ’ όλο που χρειάστηκε να ξεπεράσει κάποιους φόβους που είχε προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη σκηνή.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός παραδέχτηκε μιλώντας για τη συγκεκριμένη σκηνή:

«Όταν πήρα το τελευταίο επεισόδιο που ήταν η σκηνή του απαγχονισμού που θα την κρεμούσαν από τα τείχη είπα “πως θα το κάνω αυτό, είμαι και υψοφοβική”. Έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να μπει κούκλα, ή να γίνει από κάποιο άλλο πρόσωπο κλπ.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως, άρχισα να θέλω να το κάνω εγώ και να ζήσω αυτή την εμπειρία, που ήταν πραγματικά μοναδική. Μαζί με τον Μπάμπη, που μας έκανε τα ειδικά εφέ, συνεργαστήκαμε καταπληκτικά και… πέταξα.

Έζησα μια κορυφαία εμπειρία, γιατί με έκαναν να νιώσω απόλυτη ασφάλεια, ότι δε θα πάθω τίποτα και το ελέγχουν τέλεια. Και έτσι γυρίσαμε αυτή τη σκηνή πολύ περισσότερες φορές από τη μία που είδατε, την τελική. Ήταν ένα γύρισμα 10 ωρών. Ξανά και ξανά και ξανά. Ήταν μαγικό, κορυφαία εμπειρία».

Τηλεθέαση – Prime time: Η σειρά που καθήλωσε το κοινό και τον Φεβρουάριο

Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για το τέλος της Μάγισσας – «Όλα εδώ πληρώνονται…»

Η μάγισσα: Η Γερακίνα βοηθά Σκεύω και Μισέλ να το σκάσουν

Η μάγισσα: Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία και η Ρηνιώ γίνεται μάρτυρας του φρικτού τέλους της

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό