23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάβερικς: «Ματιές» στον Κέλι Ούμπρε Τζ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Ντάλας Μάβερικς φαίνεται να έχουν απλώσει τα… δίχτυα τους στην περίπτωση του Κέλι Ούμπρε Τζ. που κυκλοφορεί στην αγορά των free agents.

Οι “δυνατές” κινήσεις για τις περισσότερες από τις ομάδες του NBA ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 24ωρα της free agency, όμως ακόμη στην αγορά εξακολουθούν να υπάρχουν ονόματα που θα μπορούσαν να καλύψουν ποιοτικά ορισμένα κενά του πάγκου.

Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του Κέλι Ούμπρε Τζ. που φαίνεται να απασχολεί τους Ντάλας Μάβερικς. Ο 27χρονος άσσος την περασμένη σεζόν παρουσίασε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του με 20.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής (δεύτερος περισσότερος χρόνος μετά τη σεζόν 2019/20 στο Φοίνιξ).

Μπορεί οι Σάρλοτ Χόρνετς να μην έγιναν σημείο αναφοράς για την αγωνιστική τους απόδοση, δεδομένης και της απουσίας του ΛαΜέλο Μπολ, ωστόσο ο Ούμπρε Τζ. ξεχώρισε. Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο άλλοτε φόργουορντ των Γουόριορς είναι στη λίστα των ανθρώπων του Ντάλας προκειμένου να εντάξουν στο ρόστερ τους μία ακόμη λύση με πρώτο πλάνο το σουτ που θα δώσει βοήθειες και στο αμυντικό κομμάτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό