23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Λύγισε» στον αέρα Ιλάειρα Ζήση για την αποβολή του μωρού της

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν φταίει το ζευγάρι, είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό», είπε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Για την πολύ δύσκολη περίοδο με την αποβολή του μωρού τους μίλησαν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Το ζευγάρι ρωτήθηκε και για την επιλογή να ζήσουν στην Κύπρο.

«Εγώ τράβηξα τον Μαυρίκιο στην Κύπρο. Μου λένε όλοι πως αισθάνομαι που άφησα τη χώρα μου. Αισθανόμαστε τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα. Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια», ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση και συνέχισε ως εξής:

«Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα τα οποία συμβαίνουν παντού, αλλά δε θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δε θα έπρεπε».

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε να πει κάποια πράγματα παραπάνω για το θέμα, η Ιλάειρα Ζήση «λύγισε» από τη συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής, με την τραγουδίστρια να ζητάει συγγνώμη από την καλεσμένη της.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό. Δεν με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω», τόνισε η Ζήδη και κατέληξε:

«Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δε σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό