14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Λύγισε» η Αγγελική Νικολούλη με τις περιγραφές της χήρας Καραϊβάζ: «Συγκινήθηκα, με συγχωρείτε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη στο ξεκίνημα του χθεσινού «Φως στο Τούνελ».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή 28 Απριλίου οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδελφών, ηλικίας 40 και 48 ετών, για τη μαφιόζικη δολοφονία του δημοσιογράφου τον Απρίλιο του 2021, στον Άλιμο.

«Η εκπομπή αυτή τη νύχτα κυριολεκτικά ανατρέπεται, για να ακολουθήσει τις εξελίξεις που υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καλού μας συναδέλφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Θυμάμαι Παρασκευή δεχτήκαμε εκείνο το ισχυρό σοκ από την είδηση της δολοφονίας του και την Παρασκευή σήμερα γινόμαστε αγγελιοφόροι καλών ειδήσεων, αφού η υπόθεση αυτή εξιχνιάζεται», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Συγκινήθηκε η Νικολούλη στο αέρα του «Φως του Τούνελ»

Στην εκπομπή μίλησε η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, η οποία έκανε μία αναδρομή στα χρόνια που ο δημοσιογράφος συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση της παρουσιάστριας.

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή, που είπες ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαν το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη. Και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εκείνες τις νύχτες κι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και με συγχωρείτε», είπε η Αγγελική Νικολούλη έντονα συγκινημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό