20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λιόσια: Συνελήφθησαν οι γονείς της 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Λιόσια: Βρέθηκαν οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού, οι οποίοι και συνελήφθησαν

Λιόσια: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του 8χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων με τραύμα στο πόδι από σφαίρα, σχηματίστηκε από την Αστυνομία. Υπενθυμίζεται πως όταν οι αστυνομικοί έφτασαν το Σάββατο στο νοσοκομείο για να εξετάσουν το τι συνέβη με το ανήλικο παιδί, δεν βρήκαν πουθενά τους γονείς και πήγαν στο σπίτι τους στα Λιόσια, χωρίς να τους βρουν ούτε εκεί.

Αντιθέτως, βρήκαν τον παππούς του κοριτσιού, ο οποίος ανέφερε πως «η εγγονή μου έπαιζε στο δρόμο με το 5χρονο αδερφάκι της, το οποίο κάποια στιγμή βρήκε στο δρόμο πεταμένο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μπρελόκ. Το περιεργάστηκε μαζί με την 8χρονη και ξαφνικά αυτό εκπυρσοκρότησε. Μάλλον ήταν μπρελόκ-πιστόλι. Έτσι, το παιδί τραυματίστηκε στο πόδι και άρχισε να αιμορραγεί. Αυτό έγινε το βράδυ της Παρασκευής».

Αυτό που δεν κατάλαβαν οι αστυνομικοί είναι γιατί ενώ το παιδί πυροβολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Παίδων την επόμενη ημέρα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που χειρούργησαν την 8χρονη αφαίρεσαν από το δεξί της πόδι ένα βλήμα. Σε βάρος των γονιών του παιδιού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη περάσει χειροπέδες στον πατέρα της 8χρονης. 

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και τη θεία του με τραύμα στο δεξί του πόδι. Σε σχετική ερώτηση που της έγινε, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού έπεσε σε αντιφάσεις. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της. Αυτή ήταν και η αφορμή για να χαθούν τα ίχνη της και όπως είναι λογικό την αναζητάει η αστυνομία. Λίγο μετά έφυγε από το νοσοκομείο και η θεία του παιδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό