21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λιάνα Κανέλλη για Γεωργία – Ελλάδα: «Μην κρεμάσετε τους παίκτες, μπάλα είναι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα «λύγισε» στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, ηττήθηκε από την Γεωργία και δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro του 2024 και να επιστρέψει σε μεγάλες διοργανώσεις μετά από 10 χρόνια απουσίας. Και όπως είναι (δυστυχώς) φυσικό, στα social media έχει ξεσπάσει «θύελλα» αντιδράσεων για την εικόνα της Ελλάδας και για τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ.

Αυτή η ήττα και αυτός ο αποκλεισμός δεδομένα… πονάνε, όμως, αυτή η «ανθρωποφαγία» που γίνεται δεν αποτελεί τον σωστό τρόπο για να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση. Κι αυτό ακριβώς υποστήριξε η Λιάνα Κανέλλη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο του Action 24. Πριν ξεκινήσει την κουβέντα με τους παρουσιαστές της εκπομπής, η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Γεωργία.

«Για τους άλλους ήταν το παιχνίδι της εκατονταετίας, εμείς έχουμε πάρει και το τρόπαιο. Κλειστό παιχνίδι ήταν και παίχτηκε στην ”ρώσικη ρουλέτα”. Ελπίζω να μην κρεμάσουν τους παίκτες. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να μετατρέπονται όλα σε… δίκη Πισπιρίγκου. Όλα! Εντάξει, μπάλα είναι. Δεν ήταν εντυπωσιακή η μπάλα ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά», σχολίασε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον αποκλεισμό, το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ θεωρείται μετέωρο στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και οι πιθανότητες, πλέον, δεν είναι με το μέρος του ώστε να συνεχίσει ως προπονητής της χώρας μας. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό