18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ληστής «τρύπωσε» σε βιτρίνα καταστήματος παριστάνοντας την κούκλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας 22χρονος για να κλέψει κοσμήματα από κατάστημα στη Βαρσοβία.

Προσποιούμενος την κούκλα ο έξυπνος κλέφτης στην προσπάθειά του να γλυτώσει τη σύλληψη, στάθηκε ακίνητος πίσω από στην τζαμαρία προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό του από τις κάμερες.

Η πολωνική αστυνομία δήλωσε ότι ούτε οι υπάλληλοι ούτε οι πελάτες είδαν κάτι ασυνήθιστο κατά το κλείσιμο του καταστήματος.

«Ένας 22χρονος με μια τσάντα στο χέρι έμεινε ακίνητος, παριστάνοντας το μανεκέν μπροστά από μια βιτρίνα. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να αποφύγει την έκθεσή του στις κάμερες» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βαρσοβίας

Μάλιστα, ο 22χρονος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ρόμπερτ Σουμιάτα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βαρσοβίας, «φόρεσε καινούργια ρούχα και μετά στάθηκε ακίνητος στη βιτρίνα, παριστάνοντας την κούκλα, για να ξεγελάσει τους φύλακες και τις κάμερες ασφαλείας». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Μάλιστα μετά την κινηματογραφική ληστεία, φαίνεται να πείνασε αφού λίγο αργότερα μπήκε και σε ένα εστιατόριο για φαγητό.

Η πείνα του όμως τον πρόδωσε, οι φύλακες τον είδαν και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο ίδιος άνδρας κατηγορείται επίσης για κλοπή καταστήματος από άλλο εμπορικό κέντρο, όπου οι αρχές ισχυρίζονται ότι προσπάθησε να κλέψει εμπορεύματα από λιανοπωλητές μετά το κλείσιμο και έκλεψε μετρητά από μητρώα.

Για τα εγκλήματά του, ο 22χρονος μπορεί να περάσει έως και 10 χρόνια στη φυλακή, αναφέρει η New York Post.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό