18.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Kia Carnival

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Carnival που μηχανικά προσφέρεται με έναν νέο turbo υβριδικό 1.600 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 245 ίππων με 367 Nm ροπής. Διαθέσιμος είναι επίσης ένας turbodiesel 2,2-λίτρων, όπως και ένας V6 3,5-λίτρων απόδοσης 294 ίππων.

Στο εσωτερικό συναντάμε head-up display 11″, ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3″ και μια αντίστοιχου μεγέθους οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η κεντρική κονσόλα έχει νέο σχεδιασμό όπου φιλοξενεί τον νέο περιστροφικό διακόπτη ταχυτήτων, με το Carnival να έχει κρυφό φωτισμό, σύστημα ελέγχου ταυτότητας δακτυλικών αποτυπωμάτων και κουτί αποστείρωσης UV-C στην κεντρική κονσόλα.

Η Kia τονίζει πως το ανανεωμένου Carnival έχει βελτιωμένη ανάρτηση, καλύτερη ηχομόνωση, όπως και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Highway Driving Assist 2. Επίσης, από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης οδηγού το μοντέλο εξοπλίζεται με τα συστήματα High Beam Assist, Safe Exit Assist, Lane Keeping Assist, Remote Smart Parking και με το σύστημα υποβοήθησης και ανίχνευσης διασταυρώσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό