21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Λανθασμένη προσέγγιση να σκεφτόμαστε το πλεονέκτημα έδρας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η Βιλερμπάν έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό παραμένοντας ανταγωνιστική μέχρι και 5-6 λεπτά πριν το τέλος, όμως οι «ερυθρόλευκοι» με ένα μεγάλο σερί καθάρισαν την νίκη και έκαναν τη δουλειά για να ανέβουν στο 19-12 της βαθμολογικής κατάταξης της Euroleague.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν εκ των κορυφαίων για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελώντας για ακόμα ένα βράδυ εγγύηση στο κομμάτι του σκοραρίσματος και όντας πρωταγωνιστής στο καταλυτικό σερί που «έτρεξαν» οι Πειραιώτες στο τέλος για να επικρατήσουν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο εξηγώντας ποιο ήταν το «κλειδί» στο τελικό ξέσπασμα της αναμέτρησης αλλά και τονίζοντας ότι στο μυαλό του ιδίου και των συμπαικτών του δεν υπάρχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλεκ Πίτερς στο Flash.gr:

Ήταν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά καταφέρατε να νικήσετε με διαφορά 17 πόντων. Ποιο ήταν το «κλειδί» για το φοβερό σερί που τρέξατε στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης;«Φαινόταν ότι δε θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά τελικά βάλαμε μερικά σουτ, βγάλαμε κάποιες άμυνες και «τρέξαμε» κάποια συστήματα.

Είχαμε κάποια μπλοκ και κάποια κλεψίματα που μας έβαλαν σε μια καλύτερη θέση, μας έδωσαν ενέργεια και παράλληλα έβαλαν και την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι για να το ολοκληρώσουμε με τον σωστό τρόπο».

Με αυτή τη νίκη μείνατε «ζωντανοί» όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Playoffs μέσω της τετράδας. Έχετε στο μυαλό σας αυτόν τον στόχο μετά από κάθε παιχνίδι;«Δε νομίζω ότι μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Τα πράγματα και οι ομάδες είναι τόσο κοντά που αν αρχίσεις να αφιερώνεις χρόνο με το να το σκέφτεσαι, τότε θα αποσπαστείς και δε θα έχεις σωστή προσέγγιση για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό που ισχύει για εμάς είναι να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση που μπορούμε και να είμαστε έτοιμοι για τα Playoffs».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό