20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Λίφτινγκ» σε Β. Σοφίας και Μεσογείων ενόψει μαραθωνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος με νέο τάπητα σε τμήματα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας προχώρησε, με εργολαβίες και συνεργεία, η Περιφέρεια Αττικής, με εντολή του Γιώργου Πατούλη, μέσω της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, ενόψει του 40ου επετειακού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Επιπλέον ολοκλήρωσε εργασίες που περιλάμβαναν το κλείσιμο λακούβων, καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης και των πληροφοριακών πινακίδων, απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών λαβάρων και την απαιτούμενη διαγράμμιση για την καθοδήγηση των δρομέων στη λεωφόρο Βασιλίσσης  Σοφίας και στη λεωφόρο Μεσογείων, που αποτελούν μέρος της μαραθώνιας διαδρομής.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Συνδράμουμε με σημαντικούς πόρους, αλλά και με έργα που αναβαθμίζουν ποιοτικά της διεξαγωγή του Μαραθωνίου,  με προτεραιότητα την ασφάλεια των δρομέων. Πρόκειται για μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση με παγκόσμια εμβέλεια που συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αττικής μας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα παρακάτω και μεριμνήσαμε για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των δρομέων, εκσυγχρονίζοντας νευραλγικές οδικές αρτηρίες στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου αυτή η μεγάλη αθλητική γιορτή να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα», δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό