18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κώστας Κοκκινάκης: Εξηγεί τον λόγο που δεν συμπαθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι από εκείνους που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε τον λόγο μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μία άσχημη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου όταν ακόμα ήταν στο Γυμνάσιο τον «στοιχειώνει» μέχει σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κοκκινάκης έγραψε: «Γιατί μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο θυμάμαι είχα βγει με την κοπέλα μου βόλτα ποδαράτη, μα χαρτζιλίκι ίσα ίσα να την κεράσω μια πορτοκαλάδα και ένα τυλιχτό χωρίς τζατζίκι, κρεμμύδι για ευνόητους λόγους… Εκεί που περπατούσαμε χέρι χέρι, τσουπ εμφανίζεται κυρία με μαντίλα, γνωστής φυλής, με χρυσά δόντια και λέει: “Τι όμορφη κοπέλα έχεις, πάρ’ της ένα λέλουδο μέρα που είναι βρε!”.

Σαν σωστός ψάρακας και ιδρωμένος από ντροπή της παίρνω το τριαντάφυλλο… ε μετά εγώ δεν πεινούσα όπως καταλαβαίνετε, την κέρασα και το σουβλάκι, έβαλε και τζατζίκι. Σιχαίνομαι την 14η Φεβρουαρίου. Μάρα αν με διαβάζεις να ξέρεις πήγα σπίτι και έφαγα μια φρατζόλα ψωμί από την πείνα μου».

Ο Κώστας Κοκκινάκης πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι χώρισε με την σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου. Ο πολίστας και το μοντέλο εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους.

H απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους ήταν κοινή, καθώς δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός ανάμεσά τους, ούτε τρίτο πρόσωπο, απλώς η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου, ήταν μαζί από το 2018 και μάλιστα δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, καθώς οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν πάρα πολλές. Το ζευγάρι είχε διαφορά ηλικίας περίπου 23 χρόνια, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε να ερωτευτούν και να μείνουν μαζί για έξι χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό