21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Κόλλησε» στο 0-0 ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τον Άρη, ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε με την αντίπαλό του και ο ΠΑΟΚ ύστερα από τον πρώτα αγώνα του στον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα και η κατάσταση περιπλέχτηκε ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στα Ιεροσόλυμα σε μια εβδομάδα (3/8, 20:30), απέναντι στην Κυπελλούχο Ισραήλ.

Ο «Δικέφαλος» δημιούργησε ευκαιρίες, έχασε πέναλτι στο 12ο λεπτό με τον Σβαμπ αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης απέναντι σε μια ομάδα ταμπουρωμένη στα 3/4 του γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ νωρίς, καθώς στο 9΄ κέρδισε πέναλτι σε εντελώς αψυχολόγητο χτύπημα του Γκότλιβ στον Ζίφκοβιτς, με τον παίκτη της Μπεϊτάρ να απλώνει αναίτια το χέρι, κι ενώ κάλυπτε την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σβαμπ βρέθηκε στα έντεκα βήματα απέναντι στον Σίλβα, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να αποκρούει το σουτ του Αυστριακού μέσου.

Στο 30΄ και σε αντεπίθεση της Μπεϊτάρ, μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, για να χάσουν ευκαιρίες στη συνέχεια οι Ζίφκοβιτς (32΄), Σβαμπ (38΄), Μπάμπα (45΄).

Στο 65΄ ο Νικολαέσκου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κοτάρσκι, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 78΄ κεφαλιά του Σβαμπ μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα  ελάχιστα άουτ και στο 84΄ ο Σαμάτα έκανε σέντρα από τα αριστερά αλλά ουδείς συμπαίκτης του βρέθηκε μπροστά στην άδεια εστία της Μπεϊτάρ.

Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 34χρονου  σμηναγού Χρήστου Μουλά και του 27χρονου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους πριν από δύο μέρες, μετά την πτώση του καναντέρ, το οποίο μετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Κάρυστο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό