17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Κόλλησε» η ανανέωση της Μπαρτσελόνα με Τερ Στέγκεν

Ειδήσεις Ελλάδα

Στάσιμο έχει μείνει το θέμα της ανανέωσης του Αντρέ Τερ Στέγκεν στη Μπαρτσελόνα, λόγω των «ειδικών» οικονομικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως η πανδημία.

Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις συζητήσεις επέκτασης εδώ και μήνες, όμως οι πληροφορίες του ισπανικού Τύπου αναφέρουν ότι ακόμη τις δύο πλευρές χωρίζει απόσταση. 

Οι Καταλανοί θεωρούν ότι αυτή την εποχή οι συνθήκες δεν ευνοούν τη διαπραγμάτευση, καθώς θέλουν να έχουν πρώτα μία πλήρη εικόνα των οικονομικών συνεπειών για να οριστικοποιήσουν τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του παίκτη για να τον ενημερώσει ότι ιθ συζητήσεις σταματούν προς το παρόν, την ώρα που μεγάλες ομάδες της Ευρώπης παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Ο Γερμανός διεθνής, από την πλευρά του, θέλει να αισθανθεί σημαντικός στην ομάδα και να πάρει ένα συμβόλαιο «πρώτης γραμμής», καθώς αισθάνεται αδικημένος στις απολαβές του σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του.

Εάν η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να συμφωνήσει με τον παίκτη στη διάρκεια της νέζας σεζόν, τότε θα υποχρεωθεί να τον πουλήσει, αφού το καλοκαίρι του 2021 θα μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό