17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Κόλλησαν» στην ισοπαλία Καστοριά και Τρίκαλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Καστοριά και Τρίκαλα έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στην 29η αγωνιστική της Women’s Football League και πήραν από έναν βαθμό, σε ένα παιχνίδι που μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά το Action 24. Η Κωστοπούλου ήταν αυτή που έδωσε το προβάδισμα στις φιλοξενούμενες στο 12ο λεπτό, με φαλτσαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει η τερματοφύλακας της Καστοριάς, Βλασιάδου, η οποία δεν μπόρεσε να ανακόψει την προσπάθεια αυτή. Οι γηπεδούχες, όμως, δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ ώστε να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν μερικά λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Η Τζιάρα μετά από μία υποδειγματική αντεπίθεση έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή των Τρικάλων και η Ναφούλα με την δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Οι ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο ελάχιστες, με την τακτική να υπερισχύει και τις καλές αμυντικές λειτουργία των δύο ομάδων να μην επιτρέπει μεγάλες φάσεις στον αντίπαλο. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και τα Τρίκαλα έφτασαν στους 26 βαθμούς και στο -1 από την 6η ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά, η Καστοριά βρίσκεται στους 23 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:16/3 ΓΠΟ Καστοριάς – ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 1-117/3 Νέες Ατρομήτου – Βόλος 2004|Παναθηναϊκός – ΑΕΛΟΦΗ – Ολυμπιάδα ΥμηττούΕλπίδες Καρδίτσας – ΑΕΚΣειρήνες Γρεβενών – ΠΑΟΚ19/3 Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ ΡΕΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό