20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κυρίαρχος Ολυμπιακός, έκανε «σεφτέ» στα play offs με Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μετά από 3 αγωνιστικές στα play offs της super league, κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Άρη και κατάφεραν με άνεση να φτάσουν στη νίκη με 3-0 στο Καραϊσκάκη.

Οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί (6′), Ντάνιελ Ποντένσε (60′) και Ζοάο Καρβάλιο (89′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη μεσαία γραμμή λόγω των Έσε και Τσικίνιο, ενώ εξαιρετικοί δουλειά έκαναν αμυντικά οι Ρέτσος και Κάρμο.

Το ματς:

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Άρη (2′), ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη απάντηση. Ο Κώστας Φορτούνης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε την κίνηση μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά «κέρδισε» τον Κουέστα για το 1-0.

Ο ρυθμός είχε πέσει για λίγα λεπτά, ωστόσο από το 20′ και μετά, οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Οι Τσικίνιο και Έσε ήλεγχαν τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ρέτσος με τον Κάρμο, δεν είχαν επιτρέψει στον Μορόν να τους ταλαιπωρήσει.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για ένα δεύτερο γκολ και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 38′. Ο Ελ Κααμπί κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο επιχείρησε να κάνει ραμπόνα. Ο Κουέστα δεν κουνήθηκε από τη θέση του και έπιασε άνετα την μπάλα.

Το δεύτερο μέρος:

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μπει πολύ ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο και έδειχναν ότι θέλουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να αισθάνονται πιο άνετα. Η υψηλή πίεση απέδωσε… καρπούς, μιας και στο 60′ ο Ποντένσε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος υποδέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής μετά από πάσα του Γιόβετιτς, σούταρε με το δεξί και με τη βοήθεια μίας κόντρας, την έστειλε στα δίχτυα. Μετά το γκολ ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έμεινε στα δύο γκολ.

Μία σέντρα του Ομάρ Ρίτσαρντς και μία κοντινή προβολή του Ζοάο Καρβάλαιο στο 89′, ήταν αρκετά για να πετύχει τρίτο γκολ ο Ολυμπιακός και να φτάσει στην τελική νίκη με 3-0, την πρώτη του στη διαδικασία των play off.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης-Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς-Έσε, Τσικίνιο-Ποντένσε, Φορτούνης-Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, – Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, – Ζουλ, Βερστράτε, – Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Σαβέριο, – Μορόν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό