21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis το βιβλίο με τίτλο «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Aπό τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου» του σπουδαιότερου εν ζωή συγγραφέα fantasy, Guy Gavriel Kay.

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Guy Gavriel Kay παρασύρει τους αναγνώστες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι, με την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου αριστουργήματός του «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου» από τις Εκδόσεις Anubis, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Το σαγηνευτικό μυθιστόρημα υπόσχεται να μυήσει τους οπαδούς του φανταστικού σε ένα πλούσιο μωσαϊκό ιστορίας, μύθων και φαντασίας.

Στο «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου» ο Kay επιδεικνύει το απαράμιλλο ταλέντο του στο να αναμειγνύει ιστορικά σκηνικά με στοιχεία φαντασίας, δημιουργώντας έναν κόσμο που δίνει την αίσθηση του οικείου και ταυτόχρονα του μαγευτικά καινούριου. Με φόντο μια σπουδαία αυτοκρατορία στα πρόθυρα του πολέμου, το μυθιστόρημα ακολουθεί έναν ποικιλόμορφο θίασο χαρακτήρων, η μοίρα των οποίων συνυφαίνεται με αναπάντεχους τρόπους.

Οι αναγνώστες θα μεταφερθούν σε έναν κόσμο γεμάτο πολιτικές ίντριγκες, ειδύλλια και περιπέτειες. Από τις πολύβουες πολιτείες ως τα απόμακρα τοπία, η γεμάτη ζωντάνια πρόζα του Kay κάνει κάθε σκηνή αληθοφανή, δημιουργώντας μια εικόνα τόσο ρεαλιστική, που οι αναγνώστες θα νιώσουν σαν να περπατούν δίπλα στους χαρακτήρες σε κάθε τους βήμα.

Με το χαρακτηριστικό του μείγμα λυρικής αφήγησης και λεπτομερούς έρευνας, ο Kay δείχνει για άλλη μια φορά για ποιο λόγο θεωρείται μία από τις κορυφαίες πένες στη λογοτεχνία του Φανταστικού. Το «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου» είναι βέβαιο ότι θα συνεπάρει τόσο τους μακρόχρονους λάτρεις του όσο και νεόφερτους αναγνώστες, προσφέροντας μια εμπειρία που είναι τόσο νοητικά διεγερτική όσο και συναισθηματικά ηχηρή.

Ο Guy Gavriel Kay είναι ο διεθνής best-selling συγγραφέας πολυάριθμων γνωστών μυθιστορημάτων, όπως του «Tigana» και της σειράς «Το Υφαντό της Φιόναβαρ». Το έργο του έχει μεταφραστεί σε πάνω από τριάντα γλώσσες και έχει κερδίσει επαίνους για το βάθος, την πολυπλοκότητα και τη συναισθηματική του δύναμη. Έχει βραβευτεί με το Διεθνές Βραβείο Goliardos για τη συμβολή του στη λογοτεχνία του Φανταστικού και έχει κερδίσει το World Fantasy Award για το βιβλίο «Ysabel» το 2008. Το 2014 του απονεμήθηκε το μετάλλιο του Τάγματος του Καναδά, η υψηλότερη τιμή που μπορεί να αποδοθεί σε έναν πολίτη του κράτους.

Επιστρέφοντας θριαμβευτικά στον αναγεννησιακό κόσμο των βιβλίων «Κάποτε Ένα Φως» και «Παιδιά του Ουρανού και της Γης», ο συγγραφέας των διεθνών μπεστ σέλερ Guy Gavriel Kay αφηγείται μια ιστορία εκδίκησης, δύναμης και αγάπης. Ένα μυθιστόρημα που συγκλονίζει, το «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου» ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία στη μεσαιωνική παραλλαγή του κόσμου μας, που δημιούργησε ο συγγραφέας ξεκινώντας ήδη από το «Οι Λέοντες του Αλ-Ρασάν».

Το «Όλες οι Θάλασσες του Κόσμου» είναι διαθέσιμο για αγορά στο e-shop της Anubis και σε όλα τα βιβλιοπωλεία, και της Πάτρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό