16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κοκορομαχία Αντετοκούνμπο – Σρούντερ, αντιαθλητικό του Γερμανού, trash-talking και ένταση ανάμεσά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
22.03.2024 | 03:32

Άναψαν τα αίματα στο Μιλγουόκι, με Αντετοκούνμπο – Σρούντερ να έχουν έντονο διάλογο και τον Τζέι Κράουντερ να μπαίνει και αυτός στον… χαμό.

Πολλά χρόνια αντίπαλοι στο NBA, αντίπαλοι και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Ντένις Σρούντερ είχαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/3) τη στιγμή τους.

Ο Γερμανός γκαρντ των Νετς έσπρωξε τον Greek Freak ενώ εκείνος βρισκόταν στον αέρα, με τον Τζέι Κράουντερ να μπαίνει στη μέση για να του δείξει την ενόχλησή του γι’ αυτό το αντιαθλητικό φάουλ.

Τότε, ο Σρούντερ πήγε προς το μέρος του Γιάννη που είχε μείνει στο παρκέ, ξεκίνησε trash-talking για να του θυμήσει ότι νωρίτερα στην αναμέτρηση είχε δεχθεί ένα χτύπημα από εκείνον στο κεφάλι, με τον Αντετοκούνμπο να σηκώνεται με επιθετικό ύφος και τους διαιτητές να διακόπτουν την αναμέτρηση.

Μετά από την εξέταση του , οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνικές ποινές τους τρεις αθλητές, τον Σρούντερ, τον Κράουντερ και τον Αντετοκούνμπο, με τους δύο πρώτους να συνεχίζουν τη συζήτηση για να κλείσουν το ζήτημα, αλλά να το κάνουν και πάλι σε έντονο ύφος.

Δείτε ποια φάση “κρατούσε” ο Σρούντερ στην άκρη του μυαλού του:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό