23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι θα φύγει για την Αμερική

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι θα φύγει για την Αμερική και η Κατερίνα φοβάται πως όλα τέλειωσαν μεταξύ τους. Ο Μάριος προσπαθεί να πείσει τη Νατάσα να πάρουν μαζί με τον Νικολαΐδη την κλινική. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μαρκέλλα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, εφόσον τώρα που τη χάνει κατάλαβε πόσο την αγαπάει και τη θέλει.

Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Ροζαλία αλλά εκείνη ανησυχεί πως θα το πει στην Ελένη. Η Νατάσα μαθαίνει πως αυτός που έδινε πληροφορίες στον δημοσιογράφο είναι ο Μάριος, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει ένα μυστικό που είχε κρατήσει ο Παντελής και αφορούσε τον πατέρα της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Η Κατερίνα έχει τύψεις για το ατύχημα του Δημήτρη κι έτσι ο Αλέξανδρος υποψιάζεται πως έχει ακόμα αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ροζαλία μετανιώνει που του είπε να χωρίσουν και παραλίγο να τον χάσει και βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κατερίνα. Η Λουκία πηγαίνει να δει τον Δημήτρη με τύψεις και του ζητάει να τη συγχωρέσει.

Η Ιωάννα έρχεται πιο κοντά με τον Ηρακλή και ο Πέτρος δεν θέλει ούτε να ακούσει πως η Μαρκέλλα θα μείνει με τον Γιώργο. Η Κατερίνα θυμώνει με τον Ηρακλή που έχει την ιδέα να αγοράσει την κλινική τώρα που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό