22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πάτρα: Δημοσιογράφος έπιασε «τσαντάκια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/1) σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας, με έναν «τσαντάκια» να κλέβει την τσάντα μίας ηλικιωμένης αλλά να βρίσκει τον… δάσκαλό του στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου, που τον καταδίωξε και τον «συνέλαβε».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του tempo24.news, το περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στην οδό Σολωμού στην Πάτρα, με έναν «τσαντάκια» να αρπάζει την τσάντα ηλικιωμένης, ενώ εκείνη έκανε τα ψώνια της στη λαϊκή αγορά.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα έκανε τα ψώνια της στη λαϊκή όταν ο δράστης της επιτέθηκε, της έκλεψε την τσάντα και το έβαλε στα πόδια.

Στη διαδρομή όμως τον αντιλήφθηκε ένας Πατρινός δημοσιογράφος ο οποίος χωρίς να διστάσει τον κυνήγησε με το μηχανάκι του.

Ο κλέφτης μπήκε στην πιλοτή πολυκατοικίας και επιχείρησε να διαφύγει από ακάλυπτους χώρους, όμως ο δημοσιογράφος γνώριζε καλά την περιοχή και τον παγίδευσε στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου. Τελικά, κατάφερε να τον πιάσει και να τον παραδώσει στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μάλιστα νωρίτερα ο τσαντάκιας είχε πετάξει ένα κατσαβίδι, το οποίο έκρυβε στην τσέπη του. Τελικά η περιπέτεια της ηλικιωμένης είχε αίσιο τέλος, με τη γυναίκα να αναγνωρίζει τον δράστη και να παίρνει πίσω την τσάντα της αφού ευχαρίστησε τον… «κυνηγό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό