17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κετσετζόγλου: Κλειδί η αποτελεσματικότητα για το διπλό στον Βόλο, ικανοποίηση για την απώλεια του ΠΑΟ, αλλά η ΑΕΚ κοιτάει πρώτα τα δικά της αποτελέσματα (AUDIO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (29/12) ο Κώστας Κετσετζόγλου, που τοποθετήθηκε για το νικηφόρο ματς της ΑΕΚ στον Βόλο με 4-0 την Τετάρτη (28/12) για τη 15η αγωνιστική της Super League και αρχικά, σχολίασε: «Στην πόλη του Βόλου, από το πρωί είχε πολύ κόσμο. Πήγε και καλά το παιχνίδι. Πολύς κόσμος όμως είχε πρόβλημα στην επιστροφή, αφού για 150 χιλιόμετρα ήταν κλειστά όλα τα βενζινάδικα στην Εθνική Οδό».

Για το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, επισήμανε: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με άλλα ματς εκτός έδρας, ήταν η αποτελεσματικότητα. Χωρίς να έχει περισσότερες ευκαιρίες από όσες είχε σε Χαριλάου και Τρίπολη, έβαλε τέσσερα γκολ αυτή τη φορά. Ίσως το μόνο άχαστο, ήταν η ραμπόνα που πήγε να κάνει ο Αραούχο. Το γρήγορο γκολ έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ξεκλείδωσε το ματς. Το καλό με την ΑΕΚ είναι ότι δεν πάει για συντήρηση μετά από το πρώτο γκολ. Πάει αμέσως για το δεύτερο. Το έβαλε ο Πινέδα. Καθάρισε το παιχνίδι».

Για την 11άδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα: «Έβαλε τους παίκτες, με βασικό κριτήριο τη φόρμα τους. Προτίμησε τον Φαν Βέερτ και να φέρει δεξιά τον Γκαρσία, που ήταν πολύ καλός και από τα δεξιά. Όπως είναι η ΑΕΚ τώρα, είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν πάρει τη φανέλα… σπίτι τους. Ο Γκαρσία είναι ίσως ο πρώτος. Ήδη από χθες, πέρασε και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ήταν πολύ πετυχημένο αυτό που έκανε ο Αλμέιδα. Είχε προσόντα πάντα. Ταχυδυναμικός, καλός με τη μπάλα για την ταχύτητα και τη δύναμή του, αλλά η αλλαγή θέσης, τον εκτόξευσε. Φάνηκε και χθες, που γύρισε στην παλιά θέση του».

Για τον Γεράσιμο Μήτογλου, σχολίασε: «Ο Μήτογλου ήταν πάρα πολύ καλός. Άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βίντα, με την πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ. Χθες ήταν στους τρεις κορυφαίους και για το γκολ που έβαλε. Με καίριες παρεμβάσεις στην άμυνα. Βλέπουμε έναν άλλο παίκτη φέτος, σε σχέση με πέρυσι, που ξεκίναγαν προβλήματα από γκέλες του. Έχει δείξει πολύ μεγάλη πρόοδο και είναι σημαντικό αυτό για την ομάδα. Υπάρχει και άλλος ένας στόπερ, εκτός από τους Μουκουντί και Βίντα. Υπάρχει και ο Τζαβέλλας που μπήκε αλλαγή χθες».

Για τις λύσεις μεσοεπιθετικά, συμπλήρωσε: «Ο Πινέδα χρειαζόταν το γκολ που έβαλε. Επίσης είναι ένας πολύ δύσκολος παίκτης για να αντικατασταθεί. Όταν επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς, η ΑΕΚ θα έχει γεμίσει στα άκρα, όπου έχει πάρα πολλούς. Έρχεται ο Φερνάντες. Ο Άμραμπατ μπήκε, ο Τσούμπερ γύρισε. Ο Ελίασον θα έρθει στα Play Offs. Αν και το καλοκαίρι δεν καταφέρει η ΑΕΚ να κρατήσει τον Πινέδα, ο Γκατσίνοβιτς ίσως να πάρει τη θέση του, στα κεντρικά χαφ, αν δεν βρει παίκτη η ΑΕΚ εκεί».

Για τα μεταγραφικά θέματα: «Μεταγραφικά δεν έχουμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Βασική επιλογή είναι ένας στόπερ. Για μπακ ψάχνει πιο δραστήρια, μετά από τον τραυματισμό του Μοχαμάντι. Ψάχνει πάντα και για μεσοεπιθετικό. Μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία και να πάρει παίκτη».

Για το πότε θα πάρει ρεπό η ομάδα: «Το πρόγραμμα τώρα έχει το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 του μηνός (σ.σ. Ιανουαρίου). Το ρεπό θα το πάρουν σήμερα. Σίγουρα, υπάρχει ικανοποίηση για την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού, αλλά η ΑΕΚ είναι πίσω ακόμα στη βαθμολογία, οπότε αυτό που τη νοιάζει, είναι να μειώσει τη διαφορά».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου στον Βόλο, πρόσθεσε: «Είχε πάνω από 8.000 κόσμο. Πολύ καλό νούμερο για καθημερινή και σε περίοδο εορτών και χωρίς ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων. Πάρα πολύ καλά πήγε η παρουσία του κόσμου. Χάρηκε πολύ ο κόσμος. Αποθεώθηκε και ο Αλμέιδα όταν πήγαινε στα αποδυτήρια».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό