18.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καυγάδισαν και της «πέταξε» το αυτοκίνητο στη θάλασσα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν είναι εύκολο ένας καβγάς να εξελιχθεί σε μια εποικοδομητική συζήτηση, ειδικά όταν ο θυμός χτυπάει κόκκινο και κόκκινο χτύπησε όπως όλα δείχνουν και για έναν άντρα στην Κρήτη, ο οποίος μετά από καυγά με τη σύντροφο του αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να ρίξει το αυτοκίνητο της στη θάλασσα για να την εκδικηθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 28/2, στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου, ένας άνθρωπος που περνούσε τυχαία από το σημείο είδε ένα αυτοκίνητο να βυθίζεται στη θάλασσα.

Επιτόπου ενημέρωσε τις Αρχές και άμεσα στην περιοχή έσπευσαν η αστυνομία και φυσικά κλιμάκιο του Λιμεναρχείου, με δύτες που βούτηξαν και έψαξαν το όχημα, διαπιστώνοντας ευτυχώς ότι μέσα δεν υπήρχαν επιβάτες.

Στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση για να ανασυρθεί το ΙΧ και να μεταφερθεί στη στεριά, με τη βοήθεια γερανού που επιστρατεύτηκε για τον λόγο αυτό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις έρευνες των Αρχών προέκυψε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα καυγά ζευγαριού. Όταν ο άνδρας έφυγε από το σπίτι πήρε μαζί του τα κλειδιά του αυτοκίνητο της συντρόφου του. Στη συνέχεια οδήγησε μέχρι την παραλία, εκεί όπου τελικά έλυσε το χειρόφρενο και έσπρωξε το όχημα στο νερό.

Η συνέχεια της υπόθεσης πιθανότατα θα δοθεί στη δικαιοσύνη… 

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση για την ανέλκυση του αυτοκινήτου:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό