29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Καταγγελία για βιασμό, τάσεις φυγής από Τεν Χαγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποχώρηση του Μαρκ Όφερμαρς από την τεχνική διεύθυνση του Άγιαξ μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μέσω μηνυμάτων σε υπάλληλο της ομάδας, φαίνεται πως έχει ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» στον σύλλογο του Άμστερνταμ. Γνωστός παρουσιαστής της ολλανδικής τηλεόρασης μετέφερε on air την καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας σχετικά με βιασμό της από νεαρό ποδοσφαιριστή του κλαμπ και συγκεκριμένα τον Ντόνι Βάντερνταμ, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του Αίαντα.

Ο παρουσιαστής Ντένις Σούτεν δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η κοπέλα μου είπε ότι βιάστηκε σε ένα πάρτι πριν από έξι μήνες. Ενημέρωσε κατόπιν και την αστυνομία. Ήταν σε μια γιορτή ο ποδοσφαιριστής και ήταν επίσης καλεσμένη και η ίδια. Σκέφτηκε ότι ήταν ωραίος άνδρας. Φιλήθηκαν και αυτός ήθελε περισσότερα. Αυτή του είπε ξεκάθαρα ‘όχι’, αλλά της έσκισε το παντελόνι, μου έδειξε φωτογραφίες η γυναίκα. Στη συνέχεια την βίασε». 

Τάσεις φυγής από τον έξαλλο Τεν Χαγκ

Από κει και πέρα, η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιαξ έχει δημιουργήσει σκέψεις αποχώρησης του προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ, στο φινάλε της περιόδου και ενώ μέχρι πρότινος ουδέποτε είχε καταγραφεί στον Τύπο μια ανάλογη επιθυμία. Ο Ολλανδός τεχνικός παράλληλα εξέφρασε την οργή του για όσα έπραξε ο Όφερμαρς.

«Είναι δύσκολες ημέρες για το σύλλογο. Έμεινα άναυδος. Ντρέπομαι για αυτά που συνέβησαν, ντρέπομαι και για τον Μαρκ. Αυτό είναι απλά αδιανόητο, ειδικά για τα θύματα και κυρίως για τις γυναίκες που υπέφεραν. Συμπάσχω μαζί τους και δυσκολεύομαι να το χωνέψω. Σκέφτομαι τον Όφερμαρς αλλά οι πρώτες σκέψεις μου πάνε στις γυναίκες και την πίεση που χρειάστηκε να υποστούν. Όλοι είμαστε δίπλα τους».

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό