27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καταγγελία από εγκλωβισμένο οδηγό: Ο εργοδότης του αξιώνει τα 2.000 από την Αττική Οδό γιατί το αυτοκίνητο είναι εταιρικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Άμεσα να βρεθεί λύση σε αυτό το μπέρδεμα, καθώς η Αττική Οδός θα αποζημιώσει ανά όχημα και όχι ανά οδηγό και οι… πονηροί κοιτάνε να επωφεληθούν.

Η συγκεκριμένη κίνηση θυμίζει λίγο τις παγαποντιές που γίνονται με τα «δώρα», που πονηροί εργοδότες τα καταβάλουν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο και μετά με απειλές τα ζητάνε πίσω. Τα πανούργα μυαλά ήδη δούλεψαν όπως φαίνεται, με τη γνωστοποίηση ότι θα καταβληθούν 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό στους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Όπως καταγγέλεται, εργοδότης αξιώνει την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από τον εργαζόμενό του που εγκλωβίστηκε για ώρες μέσα στο ψύχος, γιατί το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε είναι της εταιρείας. Τι κι αν είναι ο εργαζόμενος ήταν εγκλωβισμένος για 30 ώρες; Οι πονηροί φαίνεται πως βρήκαν «παραθυράκι».

4/ Το πρόβλημα: Αν η αποζημίωση δοθεί ανά όχημα και όχι ανά οδηγό, όπως προβλέπεται, αρκετοί εργαζόμενοι που πράγματι εγκλωβίστηκαν στην #ΑττικηΟδο δεν θα αποζημιωθούν, παρότι η Δευτέρα δεν είχε κηρυχθεί ως αργία για την προστασία τους από την #κακοκαιρια και την #χιονοπτωση.

— Reporters United (@reporters_gr) January 25, 2022

Κι αυτό γιατί, η Αττική Οδός διευκρινίζει πως η αποζημίωση θα δοθεί ανά όχημα και όχι ανά οδηγό. Θα πάρουν δηλαδή οι κάτοχοι των πινακίδων τις αποζημιώσεις και όχι αυτοί που οδηγούσαν τα αυτοκίνητα και ήταν οι πραγματικά εμπλεκόμενοι.

Ένα μπέρδεμα μεγάλο, που θα πρέπει άμεσα να λυθεί, να διερευνηθεί ώστε να απονεμηθεί «δικαιοσύνη» και όχι να λάβουν οι πονηροί αντί των πραγματικά εξουθενωμένων, σωματικά και ψυχολογικά από αυτή τη δοκιμασία.

5/ Σε επικοινωνία του #ReportersUnited με την #ΑττικηΟδο, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής η αποζημίωση των 2.000 ευρώ θα δοθεί ανά όχημα και όχι ανά οδηγό ή επιβάτη, ενώ θα υπάρξουν νέες διευκρινιστικές ανακοινώσεις. #χιονια #κακοκαιρια https://t.co/Z7Yyl0CA78

— Reporters United (@reporters_gr) January 25, 2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό