16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κατάμεστη η έδρα της Γεωργίας στο παιχνίδι με την Εθνική μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας «πανζουρλισμός» επικρατεί στην χώρα της «αντιπάλους» μας Γεωργίας, η οποία έχει πουλήσει όλα τα εισιτήρια του αγώνα και στο γήπεδό της «Μπόρις Παϊχάτζε» δεν θα πέφτει… καρφίτσα. Στους 54.200 οι θεατές στο επερχόμενο «τελικό» της Εθνικής Ελλάδας .

Μάλλον οι Γεωργιανοί έχουν τρελαθεί στην ιδέα του Euro, και στην ευκαιρία που τους δίνεται για πρόκριση, ξεπουλώντας όλα τα εισιτήρια του αγώνα, όπου το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από κόσμο. Μέσα στους τόσους χιλιάδες Γεωργιανούς, φυσικά θα υπάρχουν και Έλληνες φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν μέχρι την Γεωργία για να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» από κοντά.

Σχετικά με το ξεπούλημα των εισιτηρίων και το πανικό που επικρατεί στην «αντίπαλη» χώρα, ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα Γεωργιανά ΜΜΕ, κάθε οπαδός είχε δικαίωμα να κάνει αίτηση για να προμηθευτεί τέσσερα εισιτήρια, με αυτές να ξεπερνούν το ποσό ρεκόρ των 337.000. Πραγματικά, είναι ολοφάνερο ότι η ανυπομονησία για ένα μεγάλο βήμα της Εθνικής της Γεωργίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι τεράστια τόσο από τους παίκτες, αλλά ακόμη περισσότερο όπως φανερώνει και η ιστορία από τους φιλάθλους. 

Η Εθνική μας ομάδα, φυσικά και θα ταξιδέψει στην χώρα της Γεωργίας με στόχο την νίκη και την πρόκριση με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος της και εμείς, να πιστεύουμε πιο πολύ από ποτέ στην επιτυχία της!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό