20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Καρφί” του Phil Spencer για την Sony: “Προσπαθεί να αναπτυχθεί κάνοντας το Xbox μικρότερο”

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer “επιτέθηκε” στην Sony και τόνισε ότι η αντίθεση της στη συμφωνία εξαγορά της Activision Blizzard οφείλεται στο ότι ο κατασκευαστής του PlayStation θέλει «να προστατεύσει την κυριαρχία του» στις κονσόλες.

«Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουν είναι κάνοντας το Xbox μικρότερο», είπε ο Spencer σε ένα πρόσφατο podcast. Η Sony έχει αντιταχθεί στη συμφωνία της Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard, ύψους 68,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Η Sony ηγείται του διαλόγου γύρω από το γιατί η συμφωνία δεν πρέπει να ολοκληρωθεί για να προστατεύσει τη δεσπόζουσα θέση της στην κονσόλα», ανέφερε ο Spencer.

Ο Spencer έχει επανειλημμένα καθησυχάσει τους θαυμαστές του Call of Duty ότι ο συγκεκριμένος τίτλος θα παραμείνει στο PlayStation, μετά από μήνες συζήτησης. Συγκεκριμένα ο Spencer δεσμεύτηκε και γραπτώς να διατηρήσει το Call of Duty στο PlayStation για «αρκετά ακόμη χρόνια». Η Sony χαρακτήρισε την προσφορά της Microsoft ” ανεπαρκή σε πολλά επίπεδα” και η Microsoft λέει τώρα ότι έχει προσφέρει μια 10ετή συμφωνία στο Call of Duty, την οποία η Sony δεν έχει σχολιάσει ακόμη.

Η Microsoft έχει συνάψει 10ετή συμφωνία με τη Nintendo για να κάνει το Call of Duty διαθέσιμο στις κονσόλες της Nintendo εάν κλείσει η συμφωνία Activision Blizzard. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην κυκλοφορία του Call of Duty στο Nintendo Switch για πρώτη φορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό