16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Έτσι θα σε ξελογιάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτές τις μεθόδους ακολουθούν τα ζώδια του Νερού όταν θέλουν να σε αποπλανήσουν και τελικά να σε οδηγήσουν στο… κρεβάτι τους.

Γνωριστήκατε, του άρεσες, σου άρεσε και ξεκινήσατε να φλερτάρετε. Και εδώ είναι που ξεκινά μεταξύ σας το παιχνίδι της αποπλάνησης. Το οποίο φυσικά τελικό στόχο έχει το να οδηγηθείτε στο κρεβάτι και… καταλαβαίνεις. Να «πάρουν φωτιά» τα σεντόνια. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω με ποιον τρόπο ακριβώς θα προσπαθήσει να αποπλανήσει το καθένα από τα ζώδια του Νερού:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ντροπαλός αλλά ελκυστικός! Ο Καρκίνος δεν είναι και τόσο πιθανό να επιδείξει σπουδαίες ικανότητες στην αποπλάνηση. Περισσότερο προτιμά να μένει κρυμμένος στο παρασκήνιο, αφού λόγω της φυσικής συστολής του, σπάνια θα κάνει την πρώτη κίνηση. Ωστόσο, η ευγένεια και η ευαισθησία του είναι πολύ ελκυστικές ιδιότητες.

Η ομορφιά του σε δελεάζει, τα χείλη του είναι υγρά και τα μάτια του σαν τα καθαρά νερά μιας λίμνης. Όταν σε φιλήσει, θα νομίζεις ότι σε φίλησε το ίδιο το φεγγάρι. Όμως θα είναι απλώς ο Καρκίνος, που θα προσπαθήσει να σε σαγηνεύσει για να πάρει από σένα ότι μπορεί και να μετά να χαθεί με το πρώτο φως της μέρας…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό