24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καρέ καρέ το άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στη Νέα Ερυθραία

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως βρίσκεται η κατάσταση με την παραβατικότητα ανηλίκων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στη Νέα Ερυθραία το περασμένο Σάββατο (2/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συμμορίες με ανηλίκους έκλεισαν «ραντεβού για ξύλο» στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή όπου χρησιμοποιήθηκαν στειλιάρια, μαχαίρια, ακόμη και βόμβες μολότοφ. Η συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών.

Από το «ραντεβού για ξύλο» που έκλεισαν οι συμμορίες ανηλίκων, το Flash.gr εξασφάλισε αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής:

Δύο συλλήψεις για το ξύλο στη Νέα Ερυθραία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr, μετά τη συμπλοκή στους δρόμους της Νέας Ερυθραίας, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο νεαροί, ένας 17χρονος και ένας 22χρονος, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι δύο ομάδες που βρίσκονταν σε αντιπαλότητα μεταξύ τους, προέρχονται από διαφορετικές όμορες περιοχές, ενώ αποτελούνταν από τους οργανωμένους της Νέας Ερυθραίας και των Raptors.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι και εντόπισαν δύο άτομα που τραυματίστηκαν από τη συμπλοκή, που μεταφέρθηκαν στη συνέχεια, με αστυνομική συνοδεία, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν:

αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ, 2 στειλιάρια, ένα σφυρί, αναδιπλούμενο μαχαίρι, μια λαβή από βαρύ αντικείμενο (βαριοπούλα), κράνος, κουκούλα full face, γάντια, δυο μοτοσικλέτες μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό