16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Κανείς δεν ήξερε αν θα τελείωναν όλα»- Οι ώρες αγωνίας των μάνατζέρ της όσο πάλευε στην εντατική

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις ώρες αγωνίες που βίωσαν οι μάνατζερ της Μαντόνα, όσο η βασίλισσα της ποπ έδινε τη δική της μάχη στην εντατική, φέρνει στο φως η Daily Mail, αποκαλύπτοντας τη δραματική ατμόσφαιρα που κυριάρχησε στην… κρυφή τους συνάντηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι μάνατζερ της Μαντόνα στο τετ-α-τετ τους ήρθαν αντιμέτωποι με τη λήψη μίας δύσκολης απόφασης: να αναβάλλουν τις συναυλίες της, όσο καραδοκούσε ο φόβος πως η ίδια ίσως να μην τα καταφέρει, να τη νικήσει η σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, από την οποία είχε προσβληθεί.

Άλλωστε, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, η ομάδα της έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν πληροφορήθηκε ότι η Μαντόνα διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.  Τότε πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη 40ή επετειακή περιοδεία της και λίγο αργότερα τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή.

Όλα αυτά ενώ η πρεμιέρα του μουσικού υπερθεάματος απείχε μόλις τρεις εβδομάδες μακριά.

Την Τετάρτη ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι η «βασίλισσα της ποπ» αντιμετωπίζει «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και ότι χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει.

«Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο αν θα τελείωναν όλα. Η Mαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο». δήλωσε πηγή.

«Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί της φίλοι για αρκετό καιρό. Όμως, έπρεπε να είναι σωστοί απέναντι στους θαυμαστές της Μαντόνα. Με την περιοδεία να πλησιάζει, σχεδόν αμέσως πήραν την απόφαση να την αναβάλουν.

«Ακόμα κι αν γινόταν να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν θα ήθελε να την πιέσει», είπε η ίδια πηγή.

πηγή newsit.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό