21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κανένα πρόβλημα για ΑΕΚ, 3-0 τον Ιωνικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε δυσκολία στο ΟΑΚΑ απέναντι στο νεοφώτιστο Ιωνικό, του οποίου επιβλήθηκε 3-0 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με σκόρερ τρεις από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος.

Ο Λε Ταλέκ άνοιξε το σκορ στο 7΄, ο Άμραμπατ διπλασίασε στο 62΄ από τα 11 βήματα και ο Τσούμπερ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 66΄, ενώ στο 84΄ ο Λιβάι Γκαρσία είχε δοκάρι.

Η ομάδα της Νίκαιας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ρομαό στο 33΄.

Στο πρώτο ημίχρονο, πάντως, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν μέτρια, παρότι άνοιξε το σκορ νωρίς με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ από φάουλ του Μάνταλου.

Στο ίδιο διάστημα ο Ιωνικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, έχοντας χάσει τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, με τους Τουράμ (στο 47ο δευτερόλεπτο και στο 17΄) και Λένις (10΄ και 30΄).

Μετά την αποβολή τα πάντα άλλαξαν, καθώς οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στο μισό του γηπέδου, ενώ η είσοδος του Τσούμπερ στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου έκανε τη διαφορά.

Ο Ελβετός διεθνής με κάθετη πάσα «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ιωνικού στο 61΄, ο Αραούχο ανατράπηκε από τον Μύγα στην περιοχή και ο Άμραμπατ έκανε το 2-0 από τα 11 βήματα.

Στο 67΄ ο Τσούμπερ με δυνατό δεξιό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ βάζοντας και τη δική του υπογραφή σε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο, με φυσικό επακόλουθο να αναδειχθεί MVP του αγώνα.

Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν ένα ωραίο αριστερό πλασέ του Λιβάι Γκαρσία στο δοκάρι του Χουτεσιώτη, στο 84΄.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό