18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καλοντυμένες Vs Κακοντυμένες | Gossip-tv.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλό μήνα σε όλους και σε όλες και ελπίζουμε ότι αυτός ο Οκτώβριος θα είναι λίγο καλύτερος από τον Σεπτέμβριο. Είχαμε πολλά λαμπερά events μέσα στην εβδομάδα και άλλες τόσες εμφανίσεις, οπότε πάμε να δούμε τι φορέθηκε. Γιατί κάποιες κυρίες είναι ανεπίδεκτες μαθήσεως!

Καλοντυμένες

Photo 1/6

Άλκηστις Ζιρώ

Μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της νέας γενιάς. Η Άλκηστις φόρεσε ένα sheer, ριγέ, mini φόρεμα (πάρα πολύ sexy!) και λευκές μπότες. Μια κούκλα!

Photo 2/6

Δήμητρα Ματσούκα

Ταιριάζει το ρομαντικό στυλ στη Δήμητρα; Ταιριάζει! Δες αυτή τη ροζ δαντέλα με τα διάφανα, platformed mules. Θεά η Δήμητρα για άλλη μια φορά.

Photo 3/6

Όλγα Κεφαλογιάννη

Ή αλλιώς η άνοιξη. Maxi φόρεμα με πολύ ωραία γραμμή και λαμπερά χρώματα για την κυρία Κεφαλογιάννη, που έκανε ένα καταπληκτικό outfit. Έβαλε και τα σκουλαρίκια της, κράτησε και ένα φούξια τσαντάκι και το απογείωσε.

Photo 4/6

Άντζελα Γκερέκου

Από τη μία καλοντυμένη κυρία στην άλλη. Το ασπρόμαυρο είναι διαχρονική τάση και η κυρία Γκερέκου το έσπασε με τα χρυσά κολιέ της φορεμένα σε layering. Μια πολύ κομψή εμφάνιση.

Photo 5/6

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Φανταστική η Καριοφυλλιά Καραμπέτη με το μπλε electric κοστούμι της. Το υπόλοιπο look είχε μαύρες αποχρώσεις. Εκπληκτική.

Photo 6/6

Κόνι Μεταξά

Παιδιά η Κόνι ήταν η μόνη που φόρεσε κάτι σωστό στο event της Panik Records. Ωραίο κοστούμι με φούξια παγέτα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και χωρίς μπλουζάκι εννοείται! Μπράβο Κόνι μου.

ΔΕΣ ΤΗ – 6 PHOTOS

Κακοντυμένες

Photo 1/6

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μας αρέσουν τα stirrup κολάν αλλά όχι όταν δεν εφαρμόζουν στους αστραγάλους μας βρε Κωνσταντίνα. Επίσης, αυτά τα άσπρα sneakers τα βαρεθήκαμε.

Photo 2/6

Ματίνα Ζάρα

Κορίτσια για να φανεί κομψό το δέρμα, πρέπει να είναι και καλής ποιότητας. Και αυτό έτσι όπως γυαλίζει σε αδικεί, Ματίνα μου. Κρίμα!

Photo 3/6

Κλαυδία

Δηλαδή εσένα τώρα σου άρεσε αυτό το χρώμα  Κλαυδία μου; Ή μήπως σου άρεσαν αυτές οι γόβες; Και ο συνδυασμός ατυχέστατος.

Photo 4/6

Ιωάννα Σαρρή

Το μωβ χρώμα είναι το μόνο ωραίο στο συγκεκριμένο σύνολο της Ιωάννας. Ούτε η γραμμή του, ούτε τα παπούτσια μας άρεσαν. Είναι σαν να σε πιέζει .

Photo 5/6

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το στυλ, το χρώμα, τα αξεσουάρ, όλα ήταν πολύ περίεργα πάνω σου Ιωάννα. Σαν να μην ήσουν ο εαυτός σου. Σε θέλουμε κοκέτα, όπως μας έχεις συνηθίσει.

Photo 6/6

Βίκυ Σταυροπούλου

Ωραίο το φόρεμα, διαφωνώ με το παπούτσι. Φτάνει κορίτσια, Οκτώβριο έχουμε!

ΔΕΣ ΤΗ – 6 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό