18.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Και σήμερα το φορολογικό πανόραμα της ΕΦΕΕΑ, με τον Γιώργο Χριστόπουλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με επιτυχία διεξάγεται το διήμερο φορολογικό πανόραμα της ΕΦΕΕΑ, με τους συναδέλφους της Αττικής (μέλη και μη μέλη της Ένωσης), να εντείνουν την προσοχή και το ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και μετράει αντίστροφα η «κλεψύδρα» του χρόνου για την υποβολή των φετινών δηλώσεων.Εχθές Δευτέρα στο πάνελ το δίδυμο των στελεχών της ΑΑΔΕ (Θανάσης Σαφαρής και Βίκη Γιοβά), με θέματα για τα φυσικά πρόσωπα και απαντήσεις πάνω στα ερωτήματα και απορίες των συναδέλφων.Σημαντική ήταν η εισήγηση και του αρμόδιου για τα myData στελέχους της ΑΑΔΕ, Αντώνη Ντίνου, που απάντησε σε πολλές ερωτήσεις.

Σήμερα Τρίτη τη σκυτάλη θα πάρει ο επιστημονικός συνεργάτης του κόμβου Γιώργος Χριστόπουλος, κάνοντας πράξη το γνώριμο πια στους συναδέλφους «δεν θέλω μόνο θεωρία. Θέλω ασκήσεις και παραδείγματα».

Στην ύλη του σεμιναρίου θα παρουσιάσει αρκετά παραδείγματα με ασκήσεις «βήμα – βήμα πάνω στα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, και Ν», από τα επιτυχημένα και φέτος e-book βοηθήματα «Ραντεβού με την Εφορία. Ι και  ΙΙ – Δηλώσεις φυσικών και Νομικών Προσώπων» και τους πέντε φορολογικούς οδηγούς – ένθετα.

Το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ σας περιμένει στο ξενοδοχείο Novotel.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό