23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Και εσύ για τα λεφτά πήγες αγάπη μου γλυκιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έκανες μεταγραφή από ένα κανάλι σε ένα άλλο, γιατί πήγες;»

Λαλίστατος ήταν ο Τριαντάφυλλος στα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν, καθώς ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του Survivor, τους παίκτες που ταξίδεψαν για δεύτερη και τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Παράλληλα, απάντησε και καυστικά στο σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Αλέξη Παππά, με αφορμή την πρεμιέρα του reality επιβίωσης.

«Λάθος, μέγα λάθος, γι’ αυτό έκανα και το στόρι, γιατί ο Αλέξης είναι φίλος, τον θεωρώ οικογένεια. Ήμουν στη Φαίη τις προάλλες αλλά, εάν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, θα βγω και θα το πω», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε ως εξής:

«Ήταν φάουλ της Φαίης εννοείται. Δηλαδή οι άλλοι που πήγαν 5 και 6 φορές γιατί πήγαν Φαίη; Για την εμπειρία, αγάπη μου γλυκιά; Εγώ που πήγα το ’21 πήγα για την εμπειρία; Για τα λεφτά και για να γίνω ξανά γνωστός στη νεολαία και στον κόσμο.

Αν θέλω την εμπειρία, μαζεύω την παρέα μου, πηγαίνουμε στο βουνό και το ζούμε εκεί για 5 μέρες. Όλοι πήγαν για τα λεφτά, αγάπη μου γλυκιά.

Όπως κι εσύ έκανες μεταγραφή από ένα κανάλι σε ένα άλλο, γιατί πήγες; Για τα πιο ωραία φώτα, για την κάμερα ή γιατί το μικρόφωνο ήταν πιο ωραίο; Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως του έγινε πράγματι πρόταση για το φετινό Survivor και μάλιστα με πενταψήφια αμοιβή ανά εβδομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό