17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καβογιάννη – Αλεξίου σε ένα καρέ από τον Maestro με τους ξένους φανς να τις αποθεώνουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μία καλύτερη από την άλλη. Εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου βρίσκονται μεταξύ Κέρκυρας και Παξών για τα γυρίσματα του Maestro 2.

Είναι μία ευτυχής συγκυρία η επαγγελματική συνεργασία τόσο της Χάρις Αλεξίου, όσο και της Μαρίας Καβογιάννη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον Maestro. Εδώ και λίγες ημέρες οι δύο κυρίες βρίσκονται ξανά στους Παξούς. Εκεί που έγινε και το πάρτι γενεθλίων της Κλέλιας Ανδριολάτου.

https://www.instagram.com/p/Cswk1TFL431/Η μία καλύτερη από την άλλη

Αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση της Μαρίας Καβογιάννη και της Χάρις Αλεξίου είναι one in million. Γιατί η κοινή τους συνεργασία στον Μaestro του Xριστόφορου Παπακαλιάτη , εκτός από μία άψογη επαγγελματική σχέση, δημιούργησε και μία στενή φιλική σχέση. Για τον σεβασμό, τον θαυμασμό και την αγάπη που έχουν μεταξύ τους, μας είχε μιλήσει αρχικά η Χάρις Αλεξίου. Η οποία στις πρώτες σκηνές της σειράς, προσπαθούσε στην παρθενική της απόπειρα ως ηθοποιός, να σταθεί αντάξια της Μαρίας Καβογιάννη.

Και είχε κάνει και μία ανάρτηση εκφράζοντας την αγάπη της: «Μαρία μου θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου».

https://www.instagram.com/p/Cl_OaW9N_xY/

Σειρά όμως είχε τώρα η Μαρία Καβογιάννη για να ανταποδώσει τα καλά της λόγια και τα αμοιβαία αισθήματα. Καθισμένες και οι δύο σε μία παραλία του νησιού, σαν δύο καλές φίλες που πίνουν τον καφέ τους και με τα χέρια τους ενωμένα, η Μαρία έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ`έβλεπα από το πλάι και έλεγα γελάει και σήμερα!».

https://www.instagram.com/p/CyYsro1K2nR/

Καβογιάννη και Αλεξίου δεν έχουν πλέον φανς μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, αφού η σειρά μεταδόθηκε μέσω Netflix. Οι οποίοι αντέδρασαν επίσης με λόγια αγάπης μόλις είδαν αυτή την εικόνα.

Οι δυο κυρίες έχουν αρκετές κοινές σκηνές στον επόμενο κύκλο. Και αρκετά δύσκολες. Θα βρεθούν σε μία κομβική στιγμή της σειράς, αφού θα πρέπει να προστατέψουν τους αγαπημένους τους. Η Χάρις τον εγγονό της που είναι δολοφόνος, την εγγονή της και την κόρη της και η Μαρία τον γιο της.

Και αφού αναφέραμε την εγγονή της, δηλαδή την Κλέλια Ανδριολάτου, να σε ενημερώσουμε πως και εκείνη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro in Blue. Με την ημέρα αφιερωμένη στις σκηνές της ως ηθοποιός και το βράδυ σε πάρτι με τα στελέχη της παραγωγής. Ήταν μία αφορμή για να γιορτάσει και τα πρόσφατα γενέθλιά της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό