18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κίνηση τώρα: Απέραντο πάρκινγκ Κηφισός, Κηφισίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Αυξημένη παρατηρείται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (24/01) η κίνηση στους δρόμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κηφισού όπως επίσης και σε δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας με τους οδηγούς να δοκιμάζουν την υπομονή τους. Η κατάσταση αυτή την ώρα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετά από σύγκρουση οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, προβλήματα καταγράφονται αυτή τη στιγμή στους εξής δρόμους:

Στον Κηφισό υπάρχει μποτιλιάρισμα κυρίως στο ρεύμα ανόδου από τη Λεωφόρο Αθηνών έως και την Μεταμόρφωση καθώς και στην κάθοδο από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι την έξοδο ΠεριστερίουΣτην Κηφισίας κυρίως στο τμήμα ανόδου από τη διασταύρωση με την Αλεξάνδρας έως την Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς και από το ύψος του Ψυχικού έως και το Χαλάνδρι. Στην κάθοδο υπάρχει κίνηση από το Δαχτυλίδι Αμαρουσίου του Ψυχικού έως το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.Στη Λιοσίων όπως επίσης και στην Αχαρνών από τα Άνω Πατήσια μέχρι την Πλατεία ΑμερικήςΣτη λεωφόρο Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής έως τους ΑμπελόκηπουςΣτη λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνί μέχρι τον ΣκαραμαγκάΣε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι και νωρίτερα επικράτησε μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω ακινητοποιημένου οχήματος στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, από το ύψος της Λ. Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Περιστερίου, στο ρεύμα προς Λαμία. 

Google

Στην Αττική Οδό αυτή την ώρα καταγράφονται σημαντικές καθυστερήσεις, κυρίως στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/s0Whxg4aJz

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 25, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό