24.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κίνηση για τον Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
11.06.2022 | 22:31

LONDON, ENGLAND – MAY 29:L-R James Garner (on loan from Manchester United) of Nottingham Forest and Pipa of Huddersfield Town during Championship Play -Off Final between Huddersfield Town and Nottingham Forest at Wembley Stadium , London, UK 29th May , 2022
(Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
PHOTO BY ACTION FOTO SPORT / NURPHOTO VIA AFP

Εντείνει τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση δεξιού μπακ, με τις επαφές να αφορούν κυρίως παίκτες που ανήκουν σε αγγλικές ομάδες (Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν, Γιαν Κόουτο, Τζορτζ Μπάλντοκ). Στα υπόψη είναι και ο Εστέβες της Πόρτο, καθώς οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται στις μεταγραφές δύο πλάγιων αμυντικών.

Το βλέμμα του κυρίως στην αγγλική αγορά έχει στρέψει ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά την ενίσχυσή του στο δεξιό άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Χάντερσφιλντ για τον Γκονσάλο Άβιλα Γορδόν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ισπανός αμυντικός εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην πειραϊκή ομάδα και είναι ζήτημα του Ολυμπιακού πια αν θα προχωρήσει την υπόθεση και αν θα την ολοκληρώσει.

Ο 24χρονος πλάγιος μπακ αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Εσπανιόλ και πήρε μεταγραφή στη Χάντερσφιλντ τον Σεπτέμβριο του 2020. Με την αγγλική ομάδα έχει συνολικά 54 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ, ενώ κατά καιρούς χρησιμοποιήθηκε και στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Οι περιπτώσεις Κόουτο, Μπάλντοκ και Εστέβες

Παράλληλα, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Γιαν Κόουτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ανοιχτός για τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες, οι οποίοι προσπαθούν να τα βρουν με την αγγλική ομάδα για τον ετήσιο δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Οι Πολίτες επιθυμούν να αποφύγουν την οψιόν, αλλά το συζητούν μετά και την πίεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ναι μεν, ο Κόουτο είναι μόλις 20 ετών, αλλά μετά από δύο δανεισμούς στην Μπράγκα και στη Χιρόνα, θέλει να πάει σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και να μείνει για περισσότερο από ένα χρόνο.

Σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον κοστολογεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ και δεν φαίνεται να καίγεται για να τον παραχωρήσει, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του για άλλα δύο χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2024). Πληροφορίες από την Αγγλία, πάντως, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις για τον 29χρονο διεθνή αμυντικό και ζυγίζει τα δεδομένα, σε σχέση με τις περιπτώσεις των Γκονσάλο Άβιλα και Κόουτο.

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι έχουν επαφές με την Πόρτο για τον δανεισμό του Τόμας Εστέβες, ο οποίος έχει αγωνιστεί και εκείνος στα αγγλικά γήπεδα, καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ρέντινγκ την περίοδο 2020-21 (29 αγώνες, 1 τέρμα). Ο 20χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ την τελευταία σεζόν έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο (17 παιχνίδια, 2 ασίστ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό