26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η BYD ενισχύει την εμπειρία πελάτη με δύο νέες κάθετες μονάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Εγκαινιάστηκαν από τον Όμιλο Σφακιανάκη δύο νέες κάθετες μονάδες αυτοκινήτων BYD σε Μαρούσι και Κηφισό.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών after sales για τα αυτοκίνητα BYD σε δύο σημεία στο νομό Αττικής, στο Μαρούσι και στον Κηφισό. Οι νέες μονάδες σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον Όμιλο Σφακιανάκη και την BYD στην Ελλάδα.

«Η αγορά ενός αυτοκινήτου πρέπει να είναι μία μοναδική εμπειρία για τον πελάτη»: Με αυτόν τον στόχο, ο Όμιλος Σφακιανάκη δημιούργησε δύο χώρους, υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, σε διαφορετικά σημεία του νομού Αττικής.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες στην οικογένεια της BYD, να αναλύσει τις ανάγκες τους και να τους ξεναγήσει στην ευρεία γκάμα μοντέλων. Και επειδή η εύρεση του κατάλληλου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μία αγχωτική διαδικασία για αρκετούς ανθρώπους, η ομάδα της BYD είναι έτοιμη να απαντήσει κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσει τη συζήτηση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, εξασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή του.

Παράλληλα, η εμπειρία πελάτη ολοκληρώνεται από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα διάγνωσης και επισκευής και με τεχνικούς συμβούλους άψογα καταρτισμένους – με τη δέσμευση ότι θα διατηρούν το αυτοκίνητο του χρήστη πάντα σε κίνηση.

Στους εκθεσιακούς χώρους, βρίσκονται ήδη τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD στην Ελλάδα, το compact μικρομεσαίο SUV BYD ATTO 3 (C-SUV), και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα το μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Hybrid (PHEV).

Τα εγκαίνια των νέων κάθετων μονάδων BYD αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της BYD στην Ελλάδα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ο Όμιλος Σφακιανάκη δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία, συνδυάζοντας τα υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα με την άψογη εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Photo credits: BYD

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό