16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κίνηση ανθρωπιάς απ’ τη Ρόμα στην ημέρα που είναι αφιερωμένη στο σύνδρομο Down

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς, προέβη η ομάδα της Ρόμα η οποία συνεργάστηκε με catering που απασχολείται από άτομα με σύνδρομο Down. Η Ιταλική ομάδα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του συνδρόμου (21/3) , στο εστιατόριο της στην Τριγκόρια κάλεσε ομάδα catering όπου οι εργαζόμενοι είναι άτομα με νοητική καθυστέρηση.

Την 21 Μαρτίου, γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα του συνδρόμου Down, και η Ρόμα έπραξε μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς. Για να δείξει την τόση μεγάλη σημασία της ημέρας φιλοξένησε στο εστιατόριό της catering που αποτελείται από άτομα με σύνδρομο, δίνοντας τους μια απερίγραπτη χαρά. Οι «Τζιαλορόσι» έχουν συνεργασία με την ομάδα catering, την Locanda dei Girasoli, εδώ και αρκετά χρόνια στο «Ολίμπικο», με αφορμή λοιπόν αυτή την τόσο σημαντική και σπουδαία ημέρα για αυτούς τους ανθρώπους, έδειξε πόσο πολύτιμη είναι η αγάπη και η στοργή που μπορείς να δώσεις σε εκείνα τα άτομα, με μια απλή πράξη, που μπορεί να τους φτιάξει όλη την ημέρα.

Στο τέλος της προπόνησης των παικτών του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, οι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο εστιατόρια για να δειπνήσουν και εκεί η ομάδα του catering είχε την ευκαιρία να τους σερβίρει τα γεύματα τους. Ένα όνειρο για αυτούς μόλις είχε πραγματοποιηθεί και η Ρόμα είχε διατελέσει μια πραγματική πράξη σεβασμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό