20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν σκόραρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» έπρεπε να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο, για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Το «τριφύλλι» όχι μόνο μπόρεσε να βρει ένα γκολ στο Περιστέρι και να ισοφαρίσει τα συνολικά γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά με μία καταπληκτική κεφαλιά του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο 94′, μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 0-2 και μαζί την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Σέρβος μέσος, έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και το γκολ που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου είχε χάσει μία μεγάλη ευκαιρία.

Διαβάστε όσα είπε:

«Κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν σκόραρα. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να περάσουμε. Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου για όσα κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μας και την πρόκριση. Για ακόμη μία φορά πήρα μία ωραία μπαλιά από τον Μπερνάρ και κατάφερα να σκοράρω. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη-πρόκριση. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο. Σημαίνει πολλά για το μομέντουμ μας. Επιστρέψαμε στις νίκες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό