21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κάτας: «Θυμάμαι πάντα το χαμόγελο του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για την ομάδα της Μακάμπι, αλλά κυρίως για όσα θυμάται απ’ τον Παύλο Γιαννακόπουλο – «Είχα την τιμή να είμαι μέλος μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης».

Η Μακάμπι του Όντετ Κάτας ηττήθηκε. Ο ίδιος χάρηκε το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο που… άνοιξε την αυλαία του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και πρώην προπονητής του, τόνισε πως οι Ισραηλινοί εξελίσσονται.

Φυσικά μίλησε και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον οποίο γνωρίζει καλά απ’ την εποχή που ήταν μέλος του Παναθηναϊκού στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μάλιστα τόνισε πως ποτέ δεν ξεχνά το χαμόγελό του.

Οι δηλώσεις του Κάτας:

«Ακόμη εξελισσόμαστε είναι προετοιμασία. Παίζαμε με μια απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρουν τον προπονητή τους, τα συστήματά τους. Πρέπει να τους προλάβουμε, να κάνουμε το βήμα παραπάνω και ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Για να δούμε που βρισκόμαστε. Για να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε.

Αυτό το κλειστό, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός πάντα μου φέρνουν καλές αναμνήσεις. Είχα την τιμή να είμαι μέλος μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν περήφανος για μας. Θυμάμαι πάντα το χαμόγελό του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό