27.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Έλληνες στις ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

“Έξω από τα γεωγραφικά όρια της Πατρίδας μας υπάρχει μία ακόμη Ελλάδα, μια τεράστια δύναμη πυρός και πολλαπλασιαστής ισχύος” επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος .

“Πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και αυτό κάναμε πετυχαίνοντας την επιστολική ψήφο χωρίς όρους και προϋποθέσεις” συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά στην απήχηση ο πρώην υπουργός είπε ότι είναι ένα πρώτο βήμα και κάλεσε όσους έλαβαν το πακέτο της επιστολικής ψήφου να το αξιοποιήσουν, να συμμετέχουν στις εκλογές.

“Πρέπει να δείξουμε δύναμη και να ενώσουμε τον παγκόσμιο ελληνισμό” τόνισε και αναφέρθηκε στη σημασία της Ευρώπης για την Ελλάδα και τον κάθε πολίτη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εστίασε στο θέμα των συνόρων, τα οποία είναι και ευρωπαϊκά και στάθηκε στη σθεναρή στάση της κυβέρνησης που υπερασπίστηκε τα σύνορα από την ασύμμετρη απειλή και την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού.

“Πρέπει όλα τα κόμματα να μιλήσουν, το μέλλον της Ελλάδας εν μπορεί να είναι ο απολιτίκ λαϊκισμός του κ. Κασσελάκη” υπογράμμισε.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο δημογραφικό μίλησε για τεράστιους κινδύνους και στον τομέα της εθνικής ασφάλειας.

“Το δημογραφικό πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πρώτη εθνική προτεραιότητα” είπε χαρακτηριστικά. “Πρέπει να στηρίξουμε τον ρόλο της γυναίκας, τον ρόλο της μητέρας” προσέθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

“Η αντιμετώπιση του δημογραφικού συνδέεται με τη στήριξη της γυναίκας και της μητέρας, πρέπει να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν την οικογένεια” ολοκλήρωσε το σκεπτικό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό