16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος Γιώργος Λυγγερίδης υπέστη ανακοπή ενώ μέχρι σήμερα, δυστυχώς δεν είχε ανταποκριθεί στα νευρολογικά τεστ στα οποία είχε υποβληθεί , αμέσως μετά τη μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων στην οποία προχώρησαν οι γιατροί.

Οι γιατροί μάλιστα είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμού του αριστερού του ποδιού προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που είχαν προκύψει από τον βαρύ τραυματισμό.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης πάλεψε γενναία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους γιατρούς να δίνουν έναν πραγματικό αγώνα για να τον σώσουν και τους συναδέλφους του να συρρέουν στο νοσοκομείο από τις πρώτα κιόλας ώρες για να προσφέρουν αίμα για τον συνάδελγό τους. Το χτύπημα όμως που δέχθηκε από τη ναυτική φωτοβολία αποδείχθηκε  δολοφονικό. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε, μετά τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος.

Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη.

Δύναμη στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό