20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Με τον Πάρη αγκαλιά στην Αθήνα! Η huge ροζ βαλίτσα και το total γκρι look

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο κέντρο της Αθήνας αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη απαθανατίστηκε η Ιωάννα Τούνη.

Η επιχειρηματίας και influencer αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πρωτεύουσα και φυσικά σε κάθε της έξοδο θα τη δούμε με τον γιο της, Πάρη.

Αυτή τη φορά μαμά και γιος μαζί στο κέντρο της Αθήνας με την Ιωάννα να έχει μαζί της μια τεράστια ροζ βαλίτσα αλλά και τον μικρούλη στην αγκαλιά της.

Ιωάννα Τούνη

Η όμορφη μανούλα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το απίθανο total γκρι outfit της αλλά και τον -πάντα- χαρούμενο γιόκα της που μας έχει ξετρελάνει κι εμάς.

Δες τους μαζί στη gallery

Photo 1/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

Photo 2/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

Photo 3/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

Photo 4/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

Photo 5/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

Photo 6/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

Photo 7/7

Η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της, Πάρη

ΔΕΣ ΤΗ – 7 PHOTOS

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω. Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη.

Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μωρό και να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία», εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατο story της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό